Sorvi-Pojat huonekaluteollisuuden palvelut ylakuva

 

Huonekaluteollisuuden palvelut

Sorvi-Pojat tuottaa puisia kalustejalkoja huonekaluteollisuudelle. Olipa tarpeenne pöydänjalka, sängyn-, sohvan- tai tuolinjalka, löytyy meiltä tekniikka jolla ne saadaan tuotettua laadukkaasti ja kustannustehokkaasti.

Kalustejalkoja huonekaluteollisuuteen

Sorvi-Pojat on tuottanut puusta työstettyjä erikoistuotteita jo 45 vuoden ajan. Puusorvauksen tuotantoa on kehitetty jatkuvasti ja nykyaikainen konekanta mahdollistaa tehokkaan ja kehittyneen tuotannon suunnittelusta valmistukseen, pintakäsittelyyn, pakkaukseen ja kuljetukseen saakka.

Materiaalimme ovat korkealaatuista puuta, kotimaisuusaste raaka-aineessa on 90%. Käytämme suomessa tuotettua suomalaista koivua, mäntyä ja kuusta. Lisäksi käytämme tammea ja muita jalopuita.

Teollista tuotantoa ympäristö huomioiden

Otamme tuotannossamme huomioon kestävän kehityksen ja raaka-aineiden valinnassa kiinnitämme huomiota uusiutuvan puuraaka-aineen hankintaperiaatteisiin. Käyttämämme puuraaka-aine täyttää joko FSC- tai PEFC-sertifikaatin vaatimukset. Pintakäsittelyssä käytämme pääsääntöisesti vesiohenteisia aineita, jotka kuormittavat luontoa ja työntekijöidemme terveyttä mahdollisimman vähän.

Kustannussäästöjä kokonaispalvelumallilla

Sorvi-Pojat tarjoaa huonekaluteollisuuden toimijoille kokonaispalvelumallia jolla saavutetaan tehokkuus niin materiaalin, tuotannon sekä varastoinnin keinoin. Sovimme palvelumallin aina asiakaskohtaisesti ja siinä huomioidaan asiakkaan omat toimitusajat ja varastointikapasiteetti. Tilauskannan ennakoinnilla saadaan tuotettua juuri oikea määrä kalustejalkoja halutussa ajassa.

Asiakkaan toiveiden mukaisesti palvelumalli voi sisältää esimerkiksi seuraavia osia:

  • kalustejalka (ilman pintakäsittelyä)
  • pintakäsittely
  • irtokalustejalat lavalle pakattuna
  • erillinen pakkaus, erikseen sovitut pakkausyksiköt
  • tarrat viivakoodilla tai numerosarjalla

Kokonaispalvelumallin osat määritetään siten, että asiakkaan prosessista tulee mahdollisimman sujuva ja kustannustehokas.

Luotettava kumppani

Olemme toimineet jo pitkään suurien tehtaiden sopimusvalmistajana. Vahvuuksiamme teollisessa tuotannossa on laatu, kustannustehokkuus, toimitustäsmällisyys ja joustavuus.

Sovimme toimintamallista aina asiakaskohtaisesti. Olemme onnistuneet toimimaan erilaisten toimijoiden kanssa menestyksekkäästi ja olemme löytäneet tehokkaimmat yhteistyön keinot.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme selvillä alan uusista mahdollisuuksista. Autamme mielellämme tuotteidenne kehittämisessä.

Kuvat

 
1