Sorvi-Pojat poydanjalka ylakuva Habitek Morris coffee tables Design Kirsi Gullinchsen 2005

 

Pöydän- ja tuolinjalat

Valmistamme pöydän- ja tuolinjalkoja sopimusvalmistuksena huonekaluteollisuuden tarpeisiin. Toteutamme myös yksilölliset piensarjat laatutietoisille asiakkaillemme. Oman mallistomme lisäksi valmistamme erikoismuotoiltuja kalustejalkoja asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suunnittelemme modernit kalustejalat 3D-mallinnuksen avulla, joka tuo uusia mahdollisuuksia muotoiluun.

Nykyaikainen CNC-valmistustekniikka mahdollistaa täysin uudenlaisia muotoiluja kappaleisiin. Tuotteeseen on mahdollista työstää esimerkiksi koristeellisia kuviointeja tai tekstiä. Tuotantomme CNC-tekniikka takaa mittatarkat työstöt. Tarkkuutta tarvitaan esimerkiksi tapitusten ja reikien työstössä, jolloin lopputuotteen kokoonpano helpottuu.

Materiaali

Käytämme pöydän- ja tuolinjalkojen puumateriaalina kotimaista koivua ja mäntyä. Lisäksi käytämme tammea ja muita jalopuita. Kaikki käyttämämme puuraaka-aine on FSC- tai PEFC- sertifioitua.

Pintakäsittely

Pöydän- ja tuolinjalat pintakäsitellään ruiskuttamalla, jolloin tuotteeseen saadaan tasainen, hyvä pinta. Erikiiltoisilla pintakäsittelyaineilla saadaan aikaan visuaalisesti hyvinkin erilainen lopputulos. Pintakäsittelyssä käytämme pääsääntöisesti vesiohenteisia aineita, jotka kuormittavat luontoa ja työntekijöidemme terveyttä mahdollisimman vähän.

  • Puu lakataan vesiohenteisella lakalla, jolloin puuhun saadaan läpinäkyvä suojaava kalvo.
  • Petsauksessa puu sävytetään halutun sävyiseksi. Pinta lakataan petsauksen jälkeen, jolloin siitä tulee kulutusta kestävä.

Pakkaus ja kuljetus

Pakkaus ja kuljetus sovitaan aina asiakkaan toimintaan sopivaksi. Asiakkaan tilausennusteet lisäävät toimitusvarmuutta ja pienentävät varaston määrää.

Haluatko tietää lisää puusorvauksesta? Lue täältä lisää!

Ota yhteyttä meihin, suunnitellaan teille sopiva palvelumalli!

Kuvat

 
1