Sorvi-Pojat puurakentaminen puupilari Savonlinnan kirjasto kuvaaja Tuomas Uusheimo yläkuva

 

Rakentaminen

Sorvi-Pojat valmistaa yksilöllisiä tuotteita liimapuusta eri rakennusvaiheisiin rakennuttajille, rakennusteollisuuteen ja rakennustarvikeliikkeille.

Palvelut rakennustarvikeliikkeille

Rakennustarvikeliikkeille valmistetut tuotteet palvelevat hyvin loppuasiakasta tämän saadessa kaikki tarvittavat rakennusmateriaalit yhdeltä toimittajalta. Esimerkiksi talonrakennusprojektin yhteydessä loppuasiakas löytää myös yksilölliset terassi- ja kaidemateriaalit saman katon alta.

Voimme valmistaa tuotteita yksilöllisesti yhdelle jälleenmyyjälle tai voimme tarjota valikoimaanne tuotteita laajasta perusvalikoimastamme. Osa tuotteistamme on jälleenmyyjällä varastotavaraa ja osa tuotteistamme on tilaustuotteita.

Kysy lisätietoja palvelumallista!

Palvelut rakennuttajille

Palvelemme rakennuttajia joustavasti ja kustannustehokkaasti eri rakennusprojekteissa. Tuotantomme on viritetty tehokkaaseen ja laadukkaaseen puun sorvaukseen sekä CNC-puuntyöstöön. Nykyaikaisen konekantamme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös erikoisia yksilöllisiä tuotteita.

Tällä hetkellä olemme Suomen ainoa yritys joka pystyy toteuttamaan valtavia 12 metriä korkeita pyöreitä puupilareita joiden halkaisija on hurjat 700 mm. Erikoismuotoillut puupilarit pystymme toimittamaan maksimissaan 5 metriä korkeina ja halkaisijaltaan 400 mm.

Kysy lisää tietoa tuotannostamme ja tarjousta toteutuksesta!

Yksityisille rakentajille ja unelmoijille

Haaveissa unelmatalo, etsitkö ideoita tai toteutustapaa tulevalle rakennusprojektillesi? Onko mielessä terassin rakentaminen? Tutustu eri tapoihin käyttää sorvattua puuta esimerkiksi puuporteissa, pylväissä, kaiteissa ja käsijohteissa.

Tutustu tuotteisiimme ja vinkkaa rakennuttajallesi meistä!

Tutustu tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teidän projektiinne tai tuotevalikoimaanne sopivat tuotteet.

Haluatko tietää lisää puusorvauksesta? Lue täältä lisää!

Täältä löydät lisää tietoa puurakentamisesta.

Kuvat

 
1