Sorvi-Pojat muotosorvattu liimapuu pilari omakotitalo ylakuva

 

Puupilarit

Sorvi-Pojat valmistaa näyttäviä puupilareita. Jatkuvasti laajenevan mallistomme lisäksi valmistamme pilareita myös asiakkaan mallien mukaan. Saat meiltä siis halutut pylväät myös entisöintikohteisiin. Pylväät sopivat sekä kantaviksi elementeiksi että koristepylväiksi.

Mallisto

Malli

Maksimi korkeus

Maksimi läpimitta

1. Pyöreä Classic - suora ja kartio 12 m 700 mm
2. Kantikkaat pylväät 6 m 300 x 300 mm
3. Kantikkaat koristeelliset pylväät  5 m 200 x 200 mm
4. Kierrepylväät 3 m 300 x 300 mm
5. Monikulmio pylväät 5 m 400 mm
6. Muotosorvatut pylväät
Entisöintisorvaukset asiakkaan mallin mukaan 
Pylväisiin saatavana myös kapiteeleja, yläkoristeita 

Sorvi-Pojat puupilari mallisto

 

Puupilareiden tekniset tiedot

MateriaaliSormijatkettu suomalainen mänty- tai kuusiliimapuu.
Pintakäsittely Puuvalmiina, ellei toisin sovittu. Kosteuden estämiseksi pylväs on aina suojakäsiteltävä ennen asennusta. Katso tarkempi ohje suojakäsittelystä täältä.
Liima Vedenkestävä uretaaniliima, Purbond HB S309. Liimasta ei vapaudu haitallisia ainesosia, eikä sen ole todettu aiheuttavan allergisia reaktioita.
Kosteus % n. 12% tehtaalta lähtiessä.
Kantavuus C24
Paloturvallisuus Liimapuupilareilla on hyvät palonkesto-ominaisuudet verrattuna esimerkiksi teräspilariin. Liimapuupilari säilyttää kantavuutensa pitkään, koska pilarit palavat ainoastaan hitaasti hiiltymällä. Liimapuussa hiiltymisen perusnopeus normaalipalossa on noin 1 mm per minuutti. Teräspilareissa paloaikaa ei voida yhtä tarkasti määrittää.
Asennus Esimerkiksi pilarikenkiä tai säätöjalkoja käyttäen. Huom! Teräsputken varaan ei voi suoraan asentaa puupilaria, koska kosteus nousee putkea pitkin puuhun.
Johdotukset Liimapuupilariin voidaan porata reikiä esimerkiksi sähköjohtoja varten, pilari voidaan toteuttaa myös onttona.
Huolto Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Pyydä tarjousta pylväistä!

Kuvat

 
1