Sorvi-Pojat terassin kaide sisustaminen ylakuva

 

Sisustaminen

Sorvattu ja CNC-työstetty puu sopii upeasti sisustukseen niin yksityiskoteihin kuin myös julkisiin tiloihin. Muotoiltu puu tuo ylellistä ja yksilöllistä tunnelmaa sisustuksiin. Puu on materiaalina lämmin ja luonnonmukainen. Laatu varmistetaan korkeatasoisilla materiaaleilla. Erilaiset kalustejalat sänkyihin, pöytiin ja tuoleihin ovat yleisimpiä tuotteitamme. Pienempiä sisustustuotteita ovat esimerkiksi lampunjalat. Näyttävyyttä sisustukseen voi tuoda sorvatuilla pylväillä jotka voivat olla kantavia rakenteita tai pelkkiä sisustuselementtejä. Sorvaustyylejä on monia ja ne sopivat kaikkiin sisustustyyleihin niin modernin minimalistisesta perinteiseen runsauteen ja vanhoihin entisöitäviin kohteisiin.

Julkiskohteiden sisustaminen

Olemme Sorvi-Pojilla olleet mukana toteuttamassa yksilöllisiä ratkaisuja esimerkiksi ravintoloiden, laivojen ja hotellien sisustuksiin. Näihin kohteisiin on haettu yksilöllistä tuotetta, jota ei muualta saa. Tuotantomme on huippuluokkaa juuri tällaisten suurien ja erikoisten kalusteosien valmistamisessa.

Hotelli- ja ravintolasisustuksiin valmistamme yksilölliset pöytien- sekä tuolienjalat. Isoissa projekteissa aikataulut on aina tiukat ja me pystymme toimittamaan osat nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Sorvi-Pojat käyttää suunnittelussaan 3D-mallinnusohjelmia ja  tuotannossa CNC-koneistusta. Yksilölliset osat voidaan suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa tai tuote voidaan valmistaa asiakkaan mallin mukaan.

Sorvi-Pojat omaa 45 vuoden historian puun sorvauksesta sekä muotoilusta ja olemme luotettava kumppani.

Ota yhteyttä, niin teemme mielellämme teille tarjouksen!

Yksityiskotien sisustaminen

Unelmatalon suunnittelu on mielikuvilla leikittelyä. Puu on materiaalina kaunis ja aikaa kestävä. Puun voi myös käsitellä väriltään sopivaksi mihin tahansa sisustukseen.

Tässä suoralinkit tuotteillemme:

Haluatko tietää lisää puun sorvauksesta ja muotoilusta? Lue täältä lisää!

Täältä löydät lisää tietoa puurakentamisesta.

Kuvat

 
1