Sorvi-Pojat poydanjalka ylakuva Habitek Morris coffee tables Design Kirsi Gullinchsen 2005

 

Yritys

Sorvi-Pojat Oy on suomalainen perheyritys jolla on pitkä historia. Jo 45 vuoden ajan on Sorvi-Pojilla valmistettu puusta sorvattuja erikoistuotteita rakennus-, porras- ja huonekaluteollisuuden tarpeisiin.

Yrityksen vahva, vakiintunut asema puusorvauksen edelläkävijänä Suomessa perustuu jatkuvaan tuotannon kehittämiseen, jonka takaa ammattitaitoinen henkilöstö. Kilpailuetumme puusorvauksen tekijänä on kehittynyt konekanta jolla pystymme tuottamaan erikoisiakin sarjoja teollisella varmuudella. Hyvä laatu ja toimitusvarmuus ovat meidän pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpitämiseksi ensiarvoisen tärkeitä.

Pyrimme asiakkaidemme kanssa pitkäaikaiseen kumppanuuteen, jolloin toiminta pystytään rakentamaan asiakkaan lähtökohdista. Toimintamme on joustavaa ja tehokasta, olemme mukana myös mallistojen kehittämisessä asiakkaan niin toivoessa. Meiltä löytyy tieto ja taito eri tekniikoiden kehittämiseen kustannustehokkaaksi. Konekantamme pystyy toimimaan yhteen tehokkaasti nykyaikaisten 3D-suunnitteluohjelmien kanssa. 3D-mallinnukset on helposti testattavissa tietokoneella ja siirrettävissä tuotantoon.

 

aaa 2022

KL menestyjat 2021